Arrangementen

VRIENDINNEN-WANDELDAG in ENKHUIZEN
Van maandag t/m vrijdag te boeken. In het weekend alleen in de oktober.

We beginnen om half 10 met een lekker kopje koffie/thee in Het Stationscafe natuurlijk met een lekker Appelgebakje. Lekker met openbaar vervoer gekomen of per auto die de hele dag gratis achter het station kan staan. Na even bijkletsen gaan we op pad om een stukje stad te verkennen. We lopen naar de Oude Gracht. Hier ligt de rondvaartboot klaar voor een vaartochtje door en om Enkhuizen. Wat ziet dat er toch anders uit vanaf het water!     

Na een uurtje varen weer de tenen goed doen in de wandelschoenen en op naar de andere kant van de stad. Aan de boorden van het IJsselmeer ligt hier het Enkhuizer Zand.  In het Strandpaviljoen staat onze lunch al klaar. Na de lunch gaat u, onder leiding van Heleen, een schilderij maken van uw eigen voetafdruk.  

Langs het Buitenmuseum en de Oude Haven komt u weer bij het Stationscafe. Een lekker stukje Westfriese Quiche met verse frieten en rauwkost en een lekker drankje tot besluit. Tegen meerprijs is ook een High Tea mogelijk.

Deelname: Damesgroepjes vanaf minmaal 10 personen.
Prijs: € 56,00 p/p. 
(Incl. Koffie/thee met gebak, wandeling, rondvaart, lunch, workshop en afsluitend hapje en drankje).


ARRANGEMENT “STEPDAGTOCHT BOVENKARSPEL”
Het arrangement wordt beschreven met de step. Zonder meerprijs kunt u ook van de fiets gebruik maken. Het terplaatse ruilen van voertuig is niet mogelijk omdat ze op afspraak worden aangeleverd.

U begint om 10.00 uur vanaf camping de Gouwe Stek. Met een leuke route op zak vertrekt u met de step richting Bovenkarspel. Langs molen de Ceres en langs de Overhaal (monumentale scheepslift) gaat u richting Enkhuizen.

Gezellig steppend over de oude verdedigingswal gaat u weer naar het Streekbos.

Prijs per persoon € 12,00, (Minimale deelname is 8 personen).


WORKSHOP “VOETSCHILDEREN”
Dit is een leuke  workshop van ongeveer 1˝ uur. Van uw voetafdruk op het canvas maakt u olv Heleen een uitbundig schilderij. Na afloop van deze workshop krijgt u een kleine kleur analyse en het schilderijtje mee.

Prijs per persoon € 12,50 p/p. Minimale deelname is 8 personen.
Incl. kopje koffie/thee

Workshop wordt gegeven bij camping “De Gouwe Stek”te Bovenkarspel, Het Keetje in Lutjebroek of op uw eigen locatie

Ook mogelijk in combinatie met  lunch of high tea.
© update 12-01-2017